//Simple is better

Bonjour!



Hey ! Good days to you!

Status Blog tengah dikemaskini
Hey ! Good days to you!


Welcome to Shida's blog. Im Shida, Owner this blog.Please respect me. That has many RULES at here. Thank you.






Music dapat tenangkan kite





Tagboard
Footprints here!



Hate you more :|
31 March 2012@Saturday, March 31, 2012






HI :) Sumpah Mood macam giler SIKIT. Sakit aty nan POMPUAN-II GILER. Maisarah the Geng. Aku pon xtau pe masalah minah-II nie nk crik psal sgt nan aku. Korang xhot, so xyah nk byk cite sgtla kan. Korang ckp 'aku berlagak'? Memang aku berlagak. Takde kne nan korang ponla nenek. Aku sombong ke, berlagak ke, Janji aku xkaco idop korang. Korang tu menggedik jea tau. Semue org kat SITU, tak suke korang kott. So, takyah nak crik psal nan aku sgt. Aku dala xsuke nak fight2 nie. Benci tgk muke korang. Baget cun jea lebih. Aku malas nk gado nan korang, aku skola kt situ coz nk study. Bkan nk fight nan korang. Korang nk HOT sgt? Ambikla HOT tu. Aku xksah langsung. Pergi mati nan Hot korang tu. Sekian. //Terimakasih//